Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

48 Hours Awake – Scratch theater festival

Το πρώτο 48 hοurs awake έγινε και πλέον πάμε για το δεύτερο, το οποίο και θα γίνει ένα Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Απευθύνεται σε συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς! Ο καθένας μόνος του ή μια ομάδα από ηθοποιούς ή ηθοποιούς και συντελεστές. Δεν ξέρετε που το πάμε ε;
Δημιουργούμε αυτό το φεστιβάλ, ή μήπως καλύτερα να λέμε γιορτή. Σ’αυτή την γιορτή έρχεστε όπως θέλετε, μόνοι σας ή με την ομάδα σας και δηλώνετε συμμετοχή.

Σας καλούμε την πρώτη μέρα και την πρώτη ώρα και κληρώνουμε θεματικές και κατηγορίες. Έχετε 48 ώρες μέχρι να το παρουσιάσετε και να βαθμολογηθείτε. Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει κάτι από 15 έως 30 λεπτά. Γράφετε το κείμενο, το σκηνοθετείτε και το παρουσιάζετε. Μπορείτε να το ντύσετε με μουσική και βίντεο. Ό,τι θέλετε!
Οι νικητές λαμβάνουν βραβείο. Και ποιο είναι αυτό; Την παραγωγή της νικήτριας παράστασης ολοκληρωμένης.

Φυσικά, όσοι θα έρθουν μόνοι τους θα μοιραστούν με κλήρωση και πάλι στις ομάδες που θα υπάρχουν ή που σχηματίζονται εκείνη τη στιγμή. Κι άλλο ένα πολύ ωραίο..ο 92 Art και το Εργοτάξιον είναι διατεθειμένοι να σας εξυπηρετήσουν σε αυτά που θα χρειαστείτε. Έχετε χώρους για πρόβες σε εμάς!

Ένας μαθητής ή μια μαθήτρια από τα τμήματα υποκριτικής ή τραγουδιού θα είναι σε κάθε ομάδα, έτοιμος να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε και περνάει από το χέρι του.

Είστε έτοιμοι να μείνουμε άυπνοι για πάνω από 48 ώρες να αναμειχθούμε και να δημιουργήσουμε εκπληκτικά έργα;
Δηλώστε συμμετοχή: ergotaxion@gmail.com – στείλτε συμπληρωμένα τα παρακάτω στο e-mail.

Όνομα ομάδας (αν υπάρχει): ονόματα ηθοποιών/συντελεστών, τηλέφωνο, e-mail
Αν είστε μόνος σας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2155154944 & 6983930220

Έφη Χρυσού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cosmos: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ

  Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμ...